Maatvoering

 

Alles valt of staat met nauwkeurige maatvoering. Dit fundamentele gedachtegoed staat altijd centraal binnen ons bedrijf. Sinds 1 mei 1999 hebben wij inmiddels een uitstekende staat van dienst, door alle met succes en tevredenheid afgeronde projecten!

In de afgeronde projecten komen allerhande disciplines naar voren, te weten:

  • Kunstwerken (heipalen, betonmaatvoering, ankers, wapening, damwanden etc.)
  • Wegen (cunet, ophoging, waterwegen, verhardingen, cijferen van verhardingen etc.
  • Geluidsschermen (heipalen, buispalen, assen, ankers, damwanden etc.)
  • Grondwerk (3D modellen/controleren & administreren)

Wij hebben ervaring op het gebied van betonmaatvoering. Hierbij kunt  u denken aan het verzorgen van de totale maatvoering van kunstwerken zoals viaducten, bruggen, aquaducten en tunnels. Bovendien bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatvoering in de wegenbouw. Voorbeelden hiervan zijn snelwegen, N-wegen reconstructiewerken (woonwijken), aanleg van start en landingsbanen en/of de opstelvakken voor de vliegtuigen. Van kleine lokale klussen tot grootschalige projecten: wij helpen u graag! Bekijk gerust eens onze projecten voor eens sfeerimpressie van onze ervaring

Door de jaren van ervaring en innovativiteit is er dus een expertise ontstaan in het wegenbouwkundig segment. Hierdoor is het mogelijk voor de opdrachtgever om  kostenbesparingen door te voeren tijdens de uitvoering van diverse werken. Graag komen we hier een persoonlijke toelichting op geven en gaan we samen met u zitten voor een planning en advies waarna we de plannen vervolgens nauwkeurig en professioneel voor u kunnen realiseren.