Diensten

 

Wij zijn u graag van dienst als het gaat om diverse civieltechnische diensten. Hieronder leest u wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij Maatvoering gaat het om het ruimste begrip van het woord, terwijl elke maatvoering zijn eigen aanpak behoeft. Het uitzetten van een kunstwerk of geluidscherm vergt nu eenmaal een hogere nauwkeurigheid dan een  markeringsstreep op de weg. Elke opdracht vergt een bepaalde snelheid of kwaliteit en wij werken daar graag met u aan mee.

Bij het onderdeel Wegontwerp gaan we gericht en doelbewust kijken hoe we voor onze opdrachtgever een model kunnen genereren dat voldoet aan de gestelde eisen. Daarnaast zorgen we dat het voldoet aan het budget wat onze opdrachtgever ter beschikking heeft. Met name met PaveCalc hebben we al vaker zeer hoge besparingen gerealiseerd.

3D-machine besturing modellen worden niet alleen door graafmachines gebruikt, maar ook door onze medewerkers op de weg. Voor Heijmans en de Bam groep hebben we al vele kilometers wegdek uitgecijferd om daarna door vakkundig frezen en asfalt aan te brengen om in de praktijk het juiste ontwerp model uitgevoerd te krijgen.

Ofschoon we met het automatisch uitzetten van stuurlijnen niet de eerste waren in Nederland, weten we ons daar goed in te onderscheiden. Niet alleen staat 95 % van de strepen in een perfecte lijn op de ondergrond (zie onze promo film), maar ook in de stromende regen blijven de strepen staan.

Bij de inwinning staat en eindigt elk project. Meten is weten wordt dan ook vaak gezegd en dat onderschrijven wij. Of het nu gaat om het uitzetten van de grenzen voor de kap van het groen, waarbij we in staat zijn direct de bestaande situatie in te meten, of de metingen voor DTB verwerking.; uiteindelijk zal  alle topografie die wordt vastgelegd en verwerkt op de tekentafel zijn eigen rol spelen. Zo kunnen we de werkzaamheden vloeiend laten starten en ook vloeiend laten eindigen.